به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل، مسعود خیرجو در حاشیه دیدار با آبداران استان اظهار کرد:وی افزود: جمعیت تحت پوشش روستایی در استان به ۱۲۵هزار نفر مشترک افزایش یافته که نشان دهنده توجه ویژه به مناطق محروم و کم برخوردار است.
وی افزود:در سال گذشته گامی مهم در راستای توسعه عدالت اجتماعی و اصلاح شبکه و بهبود کیفیت آب شرب روستاییان برداشته شده که امیدواریم این روند با تامین اعتبار لازم تداوم داشته باشد.
خیرجو از افزایش چشمگیر خدمات رسانی به شهروندان تا پایان سال ۱۴۰۳خبر داد: در سال گذشته ۱۱هزار و ۴۸۵ مورد انشعاب آب جدید در شهرهای استان واگذار شد که رشد مطلوبی در تأمین آب شرب پایدار برای شهروندان به همراه داشته است.
وی از واگذاری ۱۲ هزار واحد انشعاب فاضلاب و نصب ۳هزار۶۵۰ سيفون بهداشتی در شهرهای استان خبر داد و تأکید کرد: این اقدامات نقش مهمی در ارتقای بهداشت عمومی و حفظ محیط زیست ایفا میکند.مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ادامه داد: ۶هزارو ۸۴۶ کنتور شهری و ۲هزارو ۱۴۵ کنتور روستایی به دلیل خرابی در سال گذشته تعویض شده است.
وی گفت: بهبود شبکه توزیع و کاهش هدررفت آب از اولویتهای اصلی آب و فاضلاب استان است و این اقدام گامی مؤثر در جهت مدیریت بهینه مصرف آب محسوب می شود.خیرجو با قدردانی از همکاران و حمایتهای دولت، ابراز امیدواری کرد: که در سال جاری نیز شاهد گسترش بیشتر خدمات رسانی به تمامی مناطق استان خواهیم بود.