شنبه, 2 فروردين 1404
  • ساعت : ۰۹:۰۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ 
  • تعداد بازدید : 37
  • کد خبر : ۵۳۴۸
جلسه تخصصی درباره تعرفه آب و انشعابات غیرمجاز در شركت آب و فاضلاب استان اردبیل برگزار شد
دکتر حیدریان سامانی، مدیرکل اقتصاد و تعرفه مهندسی آب و فاضلاب کشور، به همراه هیئتی از کارشناسان، در جلسه‌ای تخصصی در شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل حضور یافتند. این جلسه با محوریت بررسی تعرفه‌های آب، انشعابات غیرمجاز و همچنین موضوع استفاده بهینه از آب شرب و بهداشتی در ساخت‌وسازها و جداسازی آب فضای سبز از آب شرب برگزار شد.

در این نشست، دکتر حیدریان سامانی با اشاره به اهمیت مدیریت صحیح منابع آبی و لزوم اجرای دقیق تعرفه‌ها، گفت: «تعرفه‌های آب باید به گونه‌ای تنظیم شوند که هم عدالت اجتماعی را تأمین کنند و هم به حفظ و توسعه زیرساخت‌های آبی کشور کمک نمایند.» وی همچنین بر ضرورت مقابله با انشعابات غیرمجاز تأکید کرد و افزود: «این انشعابات نه تنها باعث هدررفت منابع آبی می‌شوند، بلکه فشار مالی زیادی را به سیستم تحمیل می‌کنند.»

مدیرکل اقتصاد و تعرفه مهندسی آب و فاضلاب کشور، از تلاش‌های شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل در زمینه شناسایی و برخورد با انشعابات غیرمجاز تقدیر کرد و خواستار ادامه این روند با جدیت بیشتر شد. وی همچنین از برنامه‌های آینده برای بهبود سیستم تعرفه‌گذاری و افزایش شفافیت در این حوزه خبر داد.


در بخش دیگری از این جلسه، دکتر حیدریان سامانی به موضوع استفاده از آب شرب و بهداشتی در ساخت‌وسازها و ضرورت جداسازی آب فضای سبز از آب سالم و بهداشتی پرداخت. وی با بیان اینکه استفاده از آب شرب برای آبیاری فضای سبز و مصارف غیرضروری، هدررفت منابع ارزشمند آبی را به دنبال دارد، گفت: «باید با اجرای طرح‌های جامع، آب مورد نیاز فضای سبز از منابع غیرشرب مانند آب‌های بازیافتی یا آب‌های سطحی تأمین شود تا فشار بر منابع آب شرب کاهش یابد.»

وی همچنین بر لزوم نظارت بیشتر بر استفاده از آب شرب در پروژه‌های ساخت‌وساز تأکید کرد و افزود: «استفاده از آب شرب در ساخت‌وسازها نه تنها از نظر اقتصادی به صرفه نیست، بلکه به دلیل محدودیت منابع آبی، باید به حداقل برسد. شرکت‌های ساختمانی موظفند از منابع جایگزین برای این منظور استفاده کنند.»

در ادامه این جلسه،خیرجو مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه کاهش انشعابات غیرمجاز، جداسازی آب فضای سبز از آب شرب و همچنین چالش‌های پیش‌رو ارائه کردند. آن‌ها خواستار حمایت بیشتر دولت و سازمان‌های مرتبط برای اجرای بهتر طرح‌های آتی شدند.

این جلسه با بحث و تبادل نظر درباره راهکارهای بهبود مدیریت منابع آبی، کاهش انشعابات غیرمجاز و استفاده بهینه از آب شرب و بهداشتی به پایان رسید. شرکت‌کنندگان بر لزوم همکاری بین بخش‌های مختلف دولتی و مشارکت مردم برای دستیابی به اهداف مشترک تأکید کردند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    آخرین بروزرسانی سایت : 1404/01/01 11:56
    6.1.8.0
    V6.1.8.0